STYRET.COM

Vi hjelper dere i gang og legger inn informasjonen
dere har i dag. Kom raskt i gang med kjent
informasjon i en brukervennlig løsning.

OM OSS

Historien om Styret.com startet da gründer Kristoffer G. Skappel ble styreleder i boligselskapet han flyttet inn i. Han erfarte at styrelederarbeidet tok mye tid og stilte store krav til oversikt på mange områder. Som dataingeniør med lang erfaring fra frivillighet, så han behovet for et enkelt og oversiktlig IT-verktøy for styremedlemmene. I løpet av kort tid fant han mange andre i samme situasjon, men ikke et IT-verktøy som forenklet hverdagen.

Som leder i et IT-selskap, startet han utvikling en styreportal tilpasset styremedlemmers hverdag. Flere av styrelederne som nå fikk sine behov løst gikk sammen om å starte Styret.com som eget selskap. Sentralt i utviklingen av løsningen, er derfor forståelsen for styreleders behov.

Når styret er i fokus kan vi forenkle styrearbeidet, tilby et verktøy som gir eierskap til eget boligselskap og gi kunder innovative løsninger. Styret.com vil derfor alltid jobbe mot å gi en enklere hverdag til alle innen eiendom, med et alt-i-ett verktøy.

Selv i en sterk vekstfase, er både Kristoffer og flere av de ansatte i firmaet styreledere for flere boligselskaper, for å tilegne seg kunnskap og videreutvikle selskapets tjenester sammen med mange tusen brukere!

Nå er Styret.com Norges største uavhengige styreportal. Den er utviklet av og for styremedlemmer. Styrets behov er i fokus og alle funksjoner er tilpasset styremedlemmenes oppgaver og ansvar. Verktøyet er utvidet til å inkludere sentrale leverandører til styrene; forretningsfører / regnskapsfører og vaktmestere. Sammen med våre brukere , utvikler vi stadig nye funksjoner, med fokus på enkelhet.