Scroll Top
Partnerprogram
Få gode anbud og enkle løsninger på noen få tastetrykk!
Vårt partnerprogram

Leko Matter tilbyr et stort utvalg av matter for utleie og salg til eiendomsmarkedet. Vi har over 50 års erfaring og kan tilby komplett matteløsning for alle type eiendommer.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Leko Matter.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Aktiv Areal AS er en uhildet virksomhet som tar sikte på å fylle bransjens behov innenfor regler og lover på lekeplassen. Vi har kunder med godt over 100 lekeplasser og vi har kunder med 1 stk. lekeplass/utstyr, men vi behandler uansett alle på samme nivå. Vi utfører våre tjenester i hovedtrekk på Østlandet, men vi har faste oppdrag helt fra Trondheim i nord til Rogaland i sør. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser på lekeplasskontroll.

Klikk her for å bli kontaktet  →

I AF Håndverk er vi eksperter på å blåse liv i gamle praktbygg. Godt håndverk utført av dyktige fagpersoner på skikkelige vilkår gir bedre sluttresultat og et godt arbeidsmiljø. AF Håndverk består av spesialiserte selskaper innen rehabilitering, antikvarisk rehabilitering og energi. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser på på rehabiliterings prosjekter.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Certego leverer smidig sikkerhet for sameier og borettslag. Sikkerheten i leilighetsblokker må fungere smidig for både byggeieren og beboerne. CERTEGO hjelper byggeiere og borettslag med å skape trygge og trivelige bygninger.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser på produkter fra Certego.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Firesafe er totalleverandør innen brannsikring. Vi bidrar til å redde liv og verdier gjennom vårt arbeid for et tryggere og mer brannsikkert samfunn. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Firesafe.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Trygg Oslo er et sikkerhetsselskap med fokus på service!

Vi brukes til rene ordensvakt-tjenester, eller en kombinasjon som inkluderer ordensvakt, områdesikkerhet og førstehjelp. Vi tilbyr løsninger etter kundens behov innenfor: Vektertjenester, område- og bomiljøvakthold, smittevern og overvåkning.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Trygg Oslo.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Førstehjelperen er eksperter på livreddende kurs innen flere områder. Kursene leveres både fysisk og digitalt. Spesielt fokus på livredding ved brann i borettslag og sameier er vi eksperter på.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Førstehjelperen.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Inspekta er byggetekniske eksperter som er engasjert i å utvikle, forvalte og ta vare på våre verdier innenfor bygg og eiendom. Vi har årevis med erfaring med bygg og rådgivning.

Vi kan ta en befaring og gi vurdering med forslag til langtids vedlikeholdsplan og enkelt likviditetsbudsjett. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Inspekta.

Klikk her for å bli kontaktet  →

MiVent AS spesialiserer seg i gjennomføring av totalentrepriser innen ventilasjon. Vi representerer høyeste standarder innen prosjektstyring. Som en del av AF Gruppen konsernet symboliserer faglig tyngde, kapasitet og økonomisk trygghet.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra MiVent.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Norva24 leverer vi et bredt spekter av tjenester til private aktører med fokus på kontroll og vedlikeholds-spyling av kloakkrør. Kloakkrør vil over tid tettes av fett, søppel og annet. Forebygging er billig.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Norva24.

Klikk her for å bli kontaktet  →

EIE eiendomsmegling er Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede. Vår visjon er å være den meglerkjeden som yter premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. I EIE stilles det høye krav til faglig dyktighet og personlig engasjement fra alle våre ansatte uavhengig av tjenesteområde. I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Klikk her for å bli kontaktet  →

ProFinans tilbyr smarte låne- og forsikringsløsninger for sameier og borettslag gjennom sine partnere Handelsbanken og Protector.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra ProFinans.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Ren Dunk leverer tjenester innen rens og vedlikehold av avfallssystemer som f.eks. avfallsdunker, nedgravde systemer eller andre varianter. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Ren Dunk.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Styretavla leverer elektroniske oppslagstavler for enkel kommunikasjon til beboere. Nettbasert og med SMS funksjoner. 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Styretavla.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Stonetech er en nisje og kunnskapsbedrift fokusert på restaurering, reparasjon og vedlikehold av naturstein & terrazzo. Vi restaurerer og reparerer: Benkeplater, Steingulv, Fasader, Betongstein i inngangspartier, rens & impregnering.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Stonetech.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Indem er et moderne advokatfirma som utfordrer måten mange juridiske tjenester blir levert på i dag. Hos oss vil du oppleve engasjerte, tilgjengelige og faglig dyktige advokater som setter din sak i fokus. Vi utvikler våre tjenester og produkter slik at du som kunde skal få best mulig bistand.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier 20 min. gratis juridisk bistand per sak fra Indem.

Klikk her for å bli kontaktet  →

TrappeTrinnVasak har faglig dyktige renholdere, eget opplæringsprogram hvor ledere har renholds fagbrev, effektive systemer og leveringsdyktighet! Dette er noen av våre suksesskriterier! Vi skal være de dyktigste på renhold av trappeløp! 

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra TrappeTrinnVask.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Heisselskapet løft logo

Heisselskapet Løft er et fullservice heisselskap med hovedkontor på Linderud i Oslo. Vi tilbyr service, vedlikehold, modernisering og nye leveranser av heiser og løfteplattformer.Geografisk dekker vil Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Innlandet.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Heisselskapet Løft.

Klikk her for å bli kontaktet  →

ARKEL logo

Arkel Romerike AS er en elektrikerbedrift med ca. 35 ansatte. Vi har kontorlokaler i Rælingen kommune, og utfører i dag oppdrag i store deler av Oslo og Viken. Arkel Romerike AS ble etablert i 2002, og vokste raskt til å bli blant de store aktørene i vårt område. Vi er en aktiv lærebedrift, og har de siste årene ferdigutdannet 2-3 elektrikere i hvert år. Vi er også en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier kan Arkel tilby kontroll og kartlegging av borettslagets- eller sameiets elektriske anlegg, og komme men en kort tilstandsrapport på disse anleggene. Denne rapporten vil gi styrene en god oversikt over tilstanden, og eventuelle utbedringsbehov disse har. 

Klikk her for å bli kontaktet  →

Forretningsførere vi samarbeider med

Bork AS bistår i hele prosessen innen forvaltning, etablering og drift av sameier og borettslag. Vårt utgangspunkt er å bistå styrene med å sikre en best mulig drift og driftsøkonomi for seksjonseiere og andelseiere. 

Klikk her for å bli kontaktet  →

FRAM Forvaltning AS er en frittstående forretningsfører for bolig- og fritidsboligselskap. Selskapet har lang og bred erfaring med forvaltning for alle typer boligselskap, og har som mål og vøre markedets tryggeste og mest profesjonelle samarbeidspartner.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Gardermoen Boligforvaltning leverer forvaltning og forretningsførsel for borettslag og sameier i Jessheim og omegn. En profesjonell, lokal og tilgjengelig samarbeidspartner.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Nordberg Eiendomsforvaltning er en totalleverandør av tjenester innenfor eiendomsforvaltning og eiendomsmegling. ‘Vårt hovedfokus er på forvaltning av sameier, borettslag, eiendomsmegling, oppgjør, drift og vedlikehold samt juridisk rådgivning.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Saldo Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med kontor i Risør og Oslo som bl.a. leverer forretningsførsel til sameier og borettslag. 

Klikk her for å bli kontaktet  →

Sebra Forvaltning tilbyr forretningsførsel som er spesielt tilpasset boligselskapets behov, til konkurransedyktig pris. Vi bistår boligselskapets styre med å ta vare på selskapets verdier og at midler ivaretas på en forsvarlig måte.

Klikk her for å bli kontaktet  →

TheVIT skal være næringslivets beste støtteapparat. Vi leverer alle tjenester innen boligselskaper, økonomi, regnskap og lønn, HR og strategisk ledelse/prestasjonsforbedring. Vi jobber sømløst med din øvrige organisasjon, og bidrar til nyskapning og forbedring. Selv om vi ikke er ansatt hos dere, vil vi i praksis oppleves som om vi er det.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Admento leverer de beste fagfolkene og produktene innen økonomistyring. Ved å ha stålkontroll på kunnskap og tjenester som etterspørres lokalt, utvikler vi verdier og utgjør en  positiv forskjell der kundene våre lever og jobber. Vi gir ærlige og lønnsomme råd slik at norske  bedrifter lykkes med å drive bærekraftig og skape  bedre arbeidsplasser.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Viden forvaltning AS er lokal eiendomsforvalter i Stavanger som gjør forvaltning trygt, enkelt og effektive med fagkunnskap og teknologi. Med forretningsførsel fra Viden vil dere kunne få profesjonell hjelp til en sømløs drift av deres borettslag og sameie.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Med boligforvaltning fra Sefbo vil styrehverdagen i deres borettslag eller sameie bli enklere, ryddigere og mer effektiv. Vi bistår styret med de viktige oppgavene i den daglige driften og sørger for at dere har full kontroll på regnskap og økonomi

Klikk her for å bli kontaktet  →

Rg Forvaltning AS er et datterselskap av Rg Regnskap AS som har spesialisert seg på sameie/borettslag og investeringsbedrifter. Våre forretningsførere og autoriserte regnskapsførere sikrer profesjonelle og kvalitetsbevisste valg i tett samarbeid med styret. Gjennom gode valg av system og rutiner hjelper vi dere med å holde orden på regnskap og forretningsførsel. 

Klikk her for å bli kontaktet  →

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til sameier og borettslag som ønsker en økonomisk rådgiver som tar initiativ. Vi rådfører på hva man bør gjøre mer av og mindre av for å øke beløpet man sitter igjen med hvert år. Selskap velger Regnskapshuset SMN fordi deres ansatte er bransjespesialister som både forstår og har erfaring med å løse de særegne utfordringene borettslag og sameier støter på i hverdagen.

Som kunde av Styret.com så får borettslag og sameier fordelaktige priser og betingelser fra Sparebank 1 Regnskapshuset.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Driftsselskaper vi samarbeider med

Vaktmester Andersen er et fremgangsrikt firma som stadig får nye oppdragsgivere. Vi er stolte av yrket vårt, og føler at vi er en del av en solid yrkestradisjon som utfører et skikkelig håndverk etter god norsk standard.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Asker & Bærum VaktmesterKompani er totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Asker. Bærum og omegn.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Drift Oss er et nyetablert vaktmesterselskap startet av mennesker med lang og bred erfaring fra bransjen. Drift Oss tilbyr alt innen Bygg-drift, Sommer- og Vintervedlikehold i Trondheim og omegn.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Karlsens Vaktmestertjeneste er stolt leverandør av vaktmestertjenester til sameier og borettslag i Oslo. Vi leverer alle typer vaktmestertjenester og har gode samarbeidspartnere som gjør oss til en leverandør som kan tilby et bredt spekter med tjenester til deres borettslag og sameie.

Klikk her for å bli kontaktet  →

Teknologiselskaper vi samarbeider med

Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje.

As a CPaaS provider, we make mobile interaction and modern conversation easy. Including all aspects of mobile communications, we provide fast, global, and personalized messaging as a key driver in the business-customer dialogue of today.

PowerOffice AS ble etablert i 1998. Siden den gang har vi levert brukervennlige økonomisystemer for små og mellomstore bedrifter. Selskapet holder til i Bodø, har 60 medarbeidere fordelt på fire avdelinger.

Gjennom smarte nyvinninger sørger vi for å redusere behovet for manuelle prosesser, vi gjør oppgaver mindre tidkrevende, og jobber for å gjøre regnskap og økonomi oversiktlig og forståelig. Uavhengig av om du er regnskapsfører, lønnsansvarlig eller driver din egen bedrift. 

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”.

Xledger er født i skyen og utviklet siden 2000. Et ekte skybasert ERP-system – med den bredden og funksjonaliteten som kreves for økonomistyring i større bedrifter – det kan ingen utvikle over natten.

De enkleste og beste løsningene for borettslag og sameier

Vi i Styret.com har jobbet lenge med å skaffe de enkleste og beste løsningene for borettslag og sameier. Vår visjon har vært at styrene skal kunne velge den beste kvaliteten til den beste prisen og at det skal være enkelt å motta anbud. Det jobbes også med å få tilbydere innenfor alle kategorier som kan tenkes at et styre i et borettslag eller sameie skulle treng. Ta en titt under på våre kategorier og se om det er noe som er interessant for dere i styret.

Fordelsprogram
Markedsledende avtaler

Vi har markedsledende avtaler med trygge og annerkjente aktører. Når det gjelder drift av eiendommen og verdiene som må ivaretas så finner du ingen bedre løsning. Spar tid og penger med vårt partnerprogram.

Betydelig kjøpekraft

Med over 1800 boligselskaper og over 5000 styremedlemmer som brukere av Styret.com har vi sammen en betydelig kjøpekraft. Styret.com har analysert de mest relevante behovene som styrene i borettslag og sameier har og valgt partnere som leverer tjenester med høy kvalitet til en fordelaktig pris.
Gjennom den betydelige kjøpekraften har vi inngått avtaler med garanterte rabatter som alle våre kunder kan dra nytte. Mer informasjon om dette finner du i Styret.com’s partnerrogram.

Fordelsprogram
Kontakt
1
Har du spørsmål? Ring oss!
Bogstadveien 41, 0366 Oslo
kontakt(a)styret.com

    Personvern Preferanser
    Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.