Scroll Top

Kurs for
styremedlemmer

Gratis
Kurs for styremedlemmer

Vi holder gratis nettbasert kurs for alle. Kurs er for nye, fremtidige og eksisterende styremedlemmer. Vi har god erfaring med kursing av styremedlemmer – med erfarne kursledere som selv er styreledere.

På kurs vil vi gå igjennom mange eksempler fra virkeligheten. Vi deler erfaringer som kan gjøre styrearbeidet enklere, spare dere tid og øke eiendomsverdiene.

kurs
Meld deg på kurs

Om du ønsker å få informasjon om fremtidige kurs kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Om du har en spesifikk problemstilling du ønsker hjelp med som ikke er et kurstema kan du sende oss en mail via kontaktskjema, eller booke en demo hvor du spesifiserer din problemstilling.

På kurset vil vi gå igjennom mange eksempler fra virkeligheten. Vi deler erfaringer som kan gjøre styrearbeidet enklere, spare dere tid og øke eiendomsverdiene.

Adresse:

Kursene er nettbasert

Telefon:  +47 24 02 20 21

Våre siste nyheter
Lær mer om viktige styretemaer
Clear Filters
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.