Scroll Top
Her får du hjelp
Support og veiledning

Vi hjelper dere om dere skulle behøve det. Våre dyktige og fagkyndige medarbeidere på support hjelper dere raskt med hva enn det skulle være. Support, kurs og opplæring er gratis.

Spørsmål om portalen

Om dere i styret skulle ha noen spørsmål om hvordan portalen fungerer, eller trenger hjelp, er det bare å sende oss en mail, så vil en av våre kundebehandlere svare deg så fort som mulig.

Spørsmål om PARTNERprogram

Alle våre kunder har tilgang til vårt partnerprogram. Send gjerne en mail til kontakt(a)styret.com om hva deres henvendelse gjelder, så setter vi dere i kontakt med en av våre samarbeidspartnere.

Demo og kurs

Vi hjelper også nye styremedlemmer med gjennomgang av portalen så mye de skulle trenge det helt gratis. Vi holder også gratis kurs for styremedlemmer som omhandler hvordan man bruker styreportalen og opplæring i styrearbeid. Ønsker dere å melde dere på kurs trykk her.

Fra Styret.com velger du «Logg inn» øverst til høyre. Her kan du også få tilsendt nytt passord om du har glemt nåværende passord.

Styreleder kan sende nytt brukernavn og passord til styremedlemmer. Du kan også ta kontakt med oss på support@styret.com.

Når du er innlogget kan du først klikke på «Meny» og så «Hjelp». Her vil du finne en rekke hjelpevideoer som går i gjennom våre mest grunnleggende funksjoner. Ta kontakt med oss på support@styret.com om du har flere spørsmål eller ønsker gjennomgang av våre mer avanserte funksjoner og bruk.

Ja, vi tilbyr gratis hjemmeside. Vi tilbyr også egen domene (nettadresse) dersom man ønsker dette. Vi tar oss av alt det praktiske rundt oppsett og administrasjon slik at du som kunde kan fokusere på styrearbeid og kommunikasjon med beboere.

Vi i Styret.com er opptatt av vi samler alt i en pris, slik at det ikke påløper kundene våre noen uventede kostnader. Eneste kostnaden som kommer i tillegg er SMS og domene for nettsiden om dere ikke velger å bruke domenet som følger med (dittsameie.styret.com). Vi hjelper dere selvfølgelig å finne et domene om dere ønsker det – da fikser vi alt.

Om dere i styret ønsker informasjon om partnerprogrammet vårt eller ønsker informasjon om hva våre samarbeidspartnere kan hjelpe dere med bare send oss en mail på kontakt@styret.com. Skriv litt om hva dere ønsker hjelp med så svarer en av våre medarbeidere så fort som mulig og setter dere i kontakt med en av våre samarbeidspartnere.

Boligselskapene kan selv hente ut alt av lister rett ut i Excel. Det samme gjelder alle vedlegg eller filer som er lastet opp. Dersom det er behov for det, kan vi som leverandør hente ut alle filene på en gang for dere eller for det enkelte boligselskap. Som en del av avtalen mellom forretningsfører og Styret.com inngår retten til å hente ut data i et egnet format for videre drift om forretningsfører ønsker å bytte leverandør.

Support er selvfølgelig inkludert. Vi har telefontider mellom 09:00-19:00 (+47 21 04 32 30) og dere kan alltid sende oss en mail på support@styret.com. Vi holder også kurs helt gratis til alle våre kunder som inneholder både informasjon om portalen og informasjon om styrearbeid.

Vi har daglig backup av hele systemet i tillegg til at vår leverandør av servertjenester (Amazon) også har dette. Vi har sikret oss mot driftsbrudd ved å ha et ekstra datasenter som automatisk tar over drift, om anlegget i Irland skulle gå ned. Dette skjer øyeblikkelig uten at brukerne merker noe.

Amazon tar backup daglig for oss, i tillegg til backup som vi tar selv. Vi har dermed fysisk lagring av alle bakcups i Norge, Frankfurt og Irland. Alle våre servere er i Europa, så vi følger EU sitt reglement i forhold til GDPR.

For å hindre datatyveri har vi stort fokus på sikkerhet, både med kryptering hos Amazon, kryptering på kommunikasjonen (SSL) og med sikkerheten generelt. Vi bruker standardiserte, testede rammeverk, og vi tester selv sikkerheten med jevnlige mellomrom.

Dersom kontoret i Nedre Vollgate skulle brenne eller utstyr stjeles, vil dette medføre at det blir vanskeligere å yte god service i en dag eller to, men det blir ikke driftsbrudd. Vi har forsikring for utstyret og all data har backup hos Amazon og hos backupleverandør. Alle PCer er krypterte slik at eventuelle tyver ikke har tilgang til sensitiv informasjon.

Ja. Vi har en egen tilgang og app for vaktmestere som gjør det lett å holde oversikt over store og små rutiner og oppgaver til et sameie eller borettslag.

Våre siste nyheter
Lær mer om viktige styretemaer
Clear Filters
Flere måter å kontakte oss på
SUPPORT
1
Har du spørsmål? Ring oss!
bogstadveien 41, 0366 Oslo
support(a)styret.com

    Personvern Preferanser
    Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.