STYRET.COM

Vi hjelper dere i gang og legger inn informasjonen
dere har i dag. Kom raskt i gang med kjent
informasjon i en brukervennlig løsning.

VILKÅR OG BETINGELSER

Personvernerklæring

Når du bruker Styret.com, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til. Legg merke til at styret.com er en løsning for boligselskaper og at de fleste som logger seg inn, gjør dette på vegne av et boligselskap eller et selskap som er leverandør til disse.

Denne erklæringen gjelder deg som privatperson. Husk at en tilsvarende erklæring og rettigheter kan innhentes av boligselskapet eller arbeidsgiveren din.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker Styret.com,anses også som personopplysninger.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Styret.com er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Når du lar oss formidle personopplysninger til andre, vil disse ha et selvstendig ansvar for videre behandling av opplysningene. Det samme gjelder opplysninger du utveksler med andre nettsteder etter å ha fulgt lenker på Styret.com.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir

  • Når du registrerer deg som bruker på Styret.com
  • Meldinger du sender via Styret.com, for eksempel til support eller til andre brukere
  • Omtaler og andre tilbakemeldinger du gir gjennom tjenesten.
  • Opplysninger vi samler inn om din bruk av Styret.com

Hvilken teknologi du bruker.

Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker,  IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.

Hva du gjør

For eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker der.

Hvor du er

Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering. Hvis du aksepterer lokasjonsdeling i våre apper blir din GPS-posisjon registrert.

Informasjonen lagres enten i våre databaser eller på enheten du bruker (pc, mobiltelefon etc.). Her kan du lese mer om informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for lokal lagring.

Informasjon fra andre kilder

Vi mottar informasjon fra kunder og andre tredjeparter som hjelper oss å analysere bruken av Styret.com og forbedre tjenestene våre.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en tilpasset og god opplevelse av Styret.com. Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

 

  • Levere tjenestene du forventer av oss. For eksempel må vi ha e-postadressen din for at du skal kunne logge deg på og motta informasjon
  • Spare deg for tid og arbeid gjennom blant annet automatisk pålogging og forhåndsutfylling av skjemaer.
  • Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra store grupper Styret.com-brukere for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.
  • Tilpasse Styret.com til deg og dine interesser. Vi kan for eksempel vise deg forslag som ligner på ting du har sett og anbefale innhold basert på hva andre har likt. Du kan også få anbefalinger og tilbud basert på hva slags selskap du har en rolle i.
  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Det er veldig viktig for oss å sikre at Styret.com er en trygg portal. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker flere typer data for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk, blant annet IP-adresser, informasjonskapsler og meldingshistorikk. Hvis vi oppdager noe mistenkelig, vil vårt kundesenter eller sikkerhetsteam ta over og følge opp direkte.

Noen tjenester kan ha spesielle regler. Da informerer vi deg i hvert enkelt tilfelle.

Markedsføring og spørreundersøkelser

Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre typer meldinger. Du kan velge å takke nei til dette i dine innstillinger. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven.

Av og til utfører vi spørreundersøkelser på vegne av oss selv eller våre samarbeidspartnere. Målgruppen for slike undersøkelser kan være basert på personopplysninger, for eksempel kan vi rette en undersøkelse mot folk som ser etter ny bil.

Deles informasjonen med andre?

Opplysninger om deg og din bruk av tjenestene deles med partnere som ditt selskap har et avtalefestet forhold til, eksempelvis forretningsfører og vaktmester. Opplysningene blir også brukt til analyseformål og for å forstå markedstrender på tvers av tjenestene.

Styret.com deler også i enkelte tilfeller personopplysninger med andre bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner. Dette er først og fremst for å kunne gi deg bedre og tryggere produkter og tjenester. Her er de viktigste eksemplene:

Når andre utfører tjenester på våre vegne

Dette kan f.eks. være når vi bruker en tredjepart til å gjennomføre betalingstransaksjoner, eller f.eks. verktøy fra Google Analytics til å analysere av bruken av våre tjenester. Disse bedriftene har ikke lov til å bruke denne informasjonen til noe annet enn å utføre tjenester for oss.

Når du ber oss dele med andre.

For eksempel om du velger å dele informasjon med en leverandør for å få et tilbud.

Av sikkerhetshensyn

For å beskytte deg mot at uvedkommende får tilgang til din brukerkonto kan Styret.com bruke eksterne sikkerhetstjenester som baserer seg på personopplysninger.

Offentlige myndigheter som Skatteetaten, Tolletaten, Politiet og Mattilsynet kan i noen tilfeller kreve at vi utleverer informasjon. For eksempel kan vi pålegges å utlevere annonse- og meldingshistorikk.

For å hindre svindel eller avklare tvister vil relevant informasjon kunne utleveres til tvistemotpart eller andre.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Oppdatere personopplysninger

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige. Du kan oppdatere opplysningene på «Min side»

Innstillinger for personopplysninger

Du kan begrense lagring og behandling av opplysninger om deg. Våre tjenester vil da ikke i like stor grad være tilpasset deg.

Innstillinger for brukerdata i apper:

Du kan når som helst avinstallere appen og all informasjonsutveksling stopper da umiddelbart.

Sletting av personopplysninger

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen med mindre det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapsloven. Vi har omfattende rutiner for sletting, deidentifisering og anonymisering av personopplysninger. Du kan selv be om å få fjernet opplysninger fra din brukerprofil.

Hovedregelen er at personopplysninger lagres maksimalt i to år. Hvor fort opplysninger slettes kan variere. Her ser du noen viktige eksempler:

  • Så lenge din konto er aktiv vil vi ta vare på dine persondata, meldinger og øvrig informasjon du registrerer.
  • Meldinger og informasjon som du legger inn på vegne av et selskap blir lagret og regnes ikke som personopplysninger om deg.
  • Informasjon om bruksmønstre på Styret.com kan leve i opptil tre år i våre analysesystemer. Data her brukes til å finne ut om våre tjenester fungerer godt for publikum, og om den løpende produktutviklingen vi gjør bidrar til å gjøre Styret.com bedre.
  • Ber du om at din brukerprofil på Styret.com slettes, vil vi fjerne personopplysninger fra profilen din. Av hensyn til mulige tvister vil personopplysningene ligge i våre administrative systemer en tid før opplysningene slettes permanent.
  • Dersom du har tilknytning til en virksomhet er det mye informasjon som ikke kan slettes. Dette gjelder for eksempel om du er eier av en leilighet eller styremedlem. Da må du flytte eller slutte i styret før informasjonen kan slettes.

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 års alder. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

Gjennomføring av endringer

Vi vil i blant kunne oppdatere Styret.coms personvernerklæring for å gjenspeile endringer på nettstedet eller ved vår personvernerklæring. Ved større endringer vil vi informere om dette i vårt hjelpesenter, eller du informeres ved neste gangs pålogging. I særlige tilfeller vil innloggede brukere varsles direkte ved epost eller varsel på Styret.com.

 

Styret.com bruker påloggingsløsning som leveres av Styret.com. Når du blir abonnent eller registrerer en brukerkonto hos Styret.com inngår du en brukeravtale som beskriver og regulerer Styret.coms og Styret.coms bruk av opplysninger som samles inn. Ved større endringer i brukeravtalen vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere denne på nytt.