Scroll Top

Se hva det
koster

  Hvor mange seksjoner/leiligheter har dere?
  657,- 4500,- * alle priser er inkl. mva.

   Hvor mange seksjoner/leiligheter har dere?
   657,- 4500,- * alle priser er inkl. mva.

   Support og veiledning
   Vi hjelper dere om dere skulle behøve det. Våre dyktige og fagkyndige medarbeidere på support hjelper dere raskt med hva enn det skulle være. Support, kurs og opplæring er gratis.
   HMS
   Kom i gang med HMS på én dag. Styreportalen har alle funksjoner klare til å sette opp rutiner og oppgaver for å tilfredsstille krav iht. Internkontrollforskriften. Våre dyktige kunderådgivere hjelper dere i gang.
   Plantegninger
   Vi gjør plantegningene digitale og klikkbare. Vi hjelper til med å hente de ut fra kommune eller utbygger hvis styret ikke har dette.
   Kurs og opplæring
   Dere får selvfølgelig så mye opplæring og kurs dere ønsker inkludert i prisen. Nye styremedlemmer får også så mye opplæring og kursing de trenger.
   Vi gjør alt klart for dere
   Vi legger inn beboerlister, plantegninger, møteprotokoller, viktige dokumenter mm før dere får passord slik at alt er klart til bruk ved første innlogging.

   Da er alt nøkkelklart for dere og vi gir dere så mye hjelp og kursing dere trenger.
   Våre siste nyheter
   Lær mer om viktige styretemaer
   Clear Filters
   Kontakt
   1
   Har du spørsmål? Ring oss!
   Bogstadveien 41, 0366 Oslo
   kontakt(a)styret.com

    Personvern Preferanser
    Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.