Scroll Top
For forretningsfører
Forenkler og effektiviserer forvaltningsarbeidet
Forretningsførsel gjøres enkelt med Styret.com

Forretningsførsel gjøres enkelt med vår forvaltningsportal. Full oversikt over dine kunder til enhver tid og koblet direkte til eksisterende regnskapssystem. Portalens funksjoner tillater dere på enkel måte utføre eierskifter, automatisere fakturering, sende ligningsoppgaver (tredjepartsopplysninger), generere megleropplysninger og mye mer.

forretningsfører
Forretningsfører
Demo

Book en demo for å se hvordan vi kan hjelpe deg og ditt team med å forenkle og effektivisere forvaltningsarbeidet. Vi integrerer vår forretningsfører-portal mot deres regnskapssystem slik at dere slipper å gjøre jobben to ganger. Da blir både regnskapsprogrammet dere bruker og styret oppdatert på hva som skjer.

I en demo

Demoen skjer via skjermdeling. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under, så setter vi opp en demo så fort som mulig. Har dere noen spesifikke spørsmål så si gjerne i fra om dette i forkant sånn at vi kan svare best mulig på deres spørsmål.

I demoen går vi i gjennom hvordan dere enkelt kan ha oversikt over flere boligselskaper samtidig, hvor lett det er å sende ut fakturaer, oppdatere eierbrøker og utføre eierskifter.

Forretningsfører
Våre siste nyheter
Lær mer om viktige styretemaer
Clear Filters
Kontakt
1
Har du spørsmål? Ring oss!
Bogstadveien 41, 0366 Oslo
kontakt(a)styret.com

    Personvern Preferanser
    Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.