Scroll Top

Boligbyggelaget BORI hopper på digitaliseringstoget med bytte av IT- leverandør

Bori x Styret.com

BORI med datterselskaper signerer avtale med Styret.com – In The Box AS for leveranse og drift av IT Systemer.

Avslutter samarbeid med IT-leverandør gjennom 20 år

Boligbyggelaget BORI, en av Norges største boligbyggelag med over 740 boligselskaper, 31.000 boliger og 37.000 medlemmer, informerer om at de har valgt å avslutte samarbeidet med boligbyggelagenes egen IT driftsleverandør, BBL Datakompetanse AS (BBL Pivotal AS).

Fremtidsrettede digitale løsninger med Styret.com

BORI har et ønske om å levere fremtidsrettete digitale løsninger til sine medlemmer og ansatte, og har valgt som ny leverandør, SAAS-selskapet Styret.com som leverandør av drift, styre- og forvaltningsløsninger.  Administrerende direktør Johnny Brevik, forteller at han har tro på at det nye samarbeidet vil levere moderne funksjoner som er etterspurt av både medlemmer og ansatte, samtidig som det vil levere økonomiske gevinster til alle parter.

Styret.com er Norges største uavhengige leverandør av styreportaler til boligselskaper med over 2000 borettslag og sameier som kunder, og har også bygget seg opp en betydelig portefølje av frittstående forvaltere og driftsselskaper på sine løsninger i de siste årene.

Kristoffer Skappel, Grunder og daglig leder i Styret.com forteller at ‘Styret.com har investert betydelige summer for å skape en plattform som kan levere fremtidsrettede digitale løsninger til eiendomsbransjen, og samtidig være såpass smidig at vi kan justere og videreutvikle raskt og etter behov. Ved bruk av infrastrukturen vi har utviklet, kan vi levere intuitive og tidsbesparende løsninger som øker tilfredsheten og lønnsomheten til våre kunder.’

 

Tekst: Styret.com

Bilde: Matias Engedal

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.