Scroll Top

Styret.com vokser!

Nye kontorer

Vi har endelig fått nøklene til våre nye kontorer! Det siste året har vi vi fått mange nye kunder, samarbeidspartnere og ansatte!

Sentralt plassert i sentrum har lokalene plass til både kurs og kontorer.  Nå som det blir mindre hjemmekontor og færre restriksjoner så gleder vi oss til å jobbe sammen, ikke minst ha fysiske møter og fysiske kurs igjen.

Nå som vi vokser trenger vi mer kapasitet på både backoffice og utvikling. Dette er grunnen til at vi har ansatt Rambi og Monika. Rambi har en mastergrad innen programvare fra UIO. Han har jobbet med både salg og IT. Nå ser han frem til å gå inn i rollen som utvikler hos oss. Oppgaven hans er å videreutvikle vår programvare for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og samarbeidspartnere. Dette kommer til å skyte fart på nye og bedre funksjoner hos oss. Han kommer til å bli et meget godt tilskudd til vår utviklingsavdeling! Monika har de siste årene arbeidet med voksenopplæring i Lillestrøm, og stiller med god erfaring innenfor administrasjon. Ved siden av jobben studerer hun management på BI. Monika kommer til å jobbe som rådgiver på backoffice fremover. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Rambi og Monika i våre nye lokaler. Som kunder er dere hjertelige velkommen for en kopp kaffe eller kurs.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.