Scroll Top

Ny partner: Heisselskapet Løft

Heisselskapet løft
Om oss

Heisselskapet Løft er et fullservice heisselskap med hovedkontor på Linderud i Oslo. Vi tilbyr service, vedlikehold, modernisering og nye leveranser av heiser og løfteplattformer. Geografisk dekker vil Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Innlandet. Våre medarbeidere har lang erfaring fra heisbransjen.

 

Vi tilbyr:
Servicekontrakter

Vi tilbyr utførelse av nødvendig service og vedlikehold på alle heiser. Det er vanlig å avtale 1 til 4 faste servicebesøk pr. år Antall besøk avhenger av hvor mye heisen brukes og kundens krav til driftssikkerhet

 

Vedlikeholdsplan

Vi tilbyr og anbefaler våre kunder å ha en vedlikeholdsplan for heisen for å

  • Optimalisere heisens driftssikkerhet ved å være i forkant med vedlikehold
  • Redusere antall servicebesøk og heisstopp og derved redusere driftskostnadene
  • Kjøpe inn viktige deler med lang leveringstid særlig til eldre heiser i god tid før nødvendig utskifting
  • Planlegge nødvendig vedlikehold og modernisering eller utskifting av heisen i fremtiden i god tid i forveien

Vi anbefaler at vedlikeholdsplanen oppdateres årlig.

 

Modernisering av heiser

Erfaringsmessig kan det være nødvendig å foreta en modernisering når en heis har vært i drift i 20-25 år. Vi kan modernisere alle typer heiser. Ved modernisering beholdes eksisterende deler som tilfredsstiller dagens krav. Modernisering et rimeligere og et mer miljøvennlig alternativ enn riving og installasjon av ny heis. Ved modernisering tar man også ta i bruk moderne teknologi slik at heisen kan måle seg med nye heiser.

 

Nye heiser

Vi leverer alle typer nye heiser både standardiserte og spesialtilpassede. Vi leverer heiser til alle typer nybygg og eksisterende bygg. Skal en eksisterende heis skiftes ut og det er behov for å utføre bygningsmessige arbeider leverer vi også dette med våre samarbeidspartnere innen de forskjellige byggfagene.

 

Løfteplattformer

Vi leverer alle typer løfteplattformer, både standardiserte og spesialtilpassede. Løfteplattformer har samme bruksområder som heis.

Løfteplattformer er enklere å installere enn heis og leveres med og uten sjakt. De kan også leveres med åpen og lukket kabin Det kreves som regel også mindre bygningsmessige tilpasninger enn for heis. Dette gjør at installasjon og drift som regel blir rimeligere enn for heis. Vi tilbyr service, vedlikehold mv. på løfteplattformer som for heis.

 

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.